Alla goda ting

Hemgjord gurkmajonäs – toppen till grillad korv!

IMG_7646

Tjingeling!

Hoppas att ni hade en fin lördag! Vi hade fina vänner på besök, åt och drack gott, skrattade och pratade och bara umgicks – så trevligt! Åt en massa gott som ni självfallet ska få recept på!

Förra helgen grillade vi korv ute och då bakade jag dessa supergoda korvbröd – spana in dem!

Till korven hade vi förstås senap och ketchup samt rostad lök men jag svängde även ihop en snabb gurkmajonäs som alla gav tummen upp! Gurkmajonäs/gurksallad eller vad det nu kallas i affären är inte speciellt dyrt att köpa men är fullt av tillsatser, diverse färgämnen och annat så det är helt klart en vinst i att röra ihop den själv.

Den går snabbt att röra ihop och smaksättningen kan du styrka själv genom att lägga till extra gurka, kanske lite chilisås eller peppar. Fritt fram! : )

Gurkmajonäs (4 portioner)

3 dl creme fraiche
0,5 dl majonäs
1 dl bostongurka
Lite peppar

Gör såhär;

Galet enkelt – rör ihop alla ingredienser, smaka av och servera! : )

 

Exit mobile version