Om mig


Hannah heter jag och jag driver bloggen ”Alla goda ting”. Här får du som läsare ta del av massor av recept inom såväl matlagning som bakning, något som varit ett intresse väldigt väldigt länge hos mig!

Jag är 30 år gammal och bor tillsammans med min man och våra tre barn (7,5 och 4 år) i ett härligt hus mitt i Skåne, med närhet till såväl natur som större städer. Vi har insett vikten av att njuta av livet och hos oss står familjen i fokus. Och mat och bak förstås!

Jag startade min blogg i december 2011 efter att ha funderat och tänkt på detta länge. Jag har samlat recept på hög, bjudit vänner och bekanta på en rad olika saker och spenderat timmar i köket. Bloggen blir en ventil för mig, och förhoppningsvis kan jag inspirera andra till att laga mat och baka!

Jag är en riktig allätare. Kött, kyckling, fisk och skaldjur, grönsaker och rotfrukter, choklad och annat gott – you name it! Det finns en massa härliga råvaror att använda sig av för att skapa de mest fantastiska rätter och kreationer man kan tänka sig!

Att testa nya produkter är kul så ni kommer få följa med i såväl lyckade, som kanske misslyckade, experiment.

Här på bloggen kommer du att hitta massor av olika recept och jag hoppas att du kommer att gilla det!

Skriv gärna en kommentar om du ändå kikar förbi!