Alla goda ting

Supersnabba saffransskorpor – gör något kul med överblivna lussekatter!

IMG_0597

Hej på er!

Jag hann inte sätta mig vid datorn igår, här går det i ett! Gäster, renovering och plugg avlöser varandra men jag vill ju förstås hinna med er här också! : )

Hoppas att ni alla haft det fint över julen! Kanske har det blivit mycket fika? Nu vill jag tipsa dig om hur du kan ta tillvara överblivna (kanske lite torra?) lussebullar!

Detta är de snabbaste saffransskorporna du kan göra, och väldigt goda sådana! Här använder du bara de lussebullar du har, rostar i ugnen och sen är det klart. Bra va? : )

Vi hörs senare! God fortsättning!

Ingredienser

Valfri mängd lussebullar

Gör såhär;

Sätt ugnen på 150 grader, jag använde varmluft. Dela lussebullen på mitten (på längden) och lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt. Rosta i ugnen i ca 20 minuter, vänd dem gärna någon gång under tiden och kika så att de inte får för mycket färg. Rosta tills de känns torra och låt svalna på galler. Förvar lufttätt.

Exit mobile version