Tankar kring mat och bak


I kategorin ”Om mig” kan du  läsa om hur jag ser på matlagning och bakning men kort och gott kan man säga att jag vill laga så mycket mat som möjligt från grunden, utan en massa onödiga tillsatser – och framförallt vill jag laga god mat! Och mat som alla kan laga!

Det finns inte mycket jag inte äter, men du kommer troligtvis inte hitta inälvsmat här då det inte är någon favorit direkt. I övrigt blandar jag helt med mat från alla världens hörn, bakverk och bröd och är inte rädd för att prova någonting nytt.

Du kommer att hitta en del LCHF-recept på min blogg. Jag är inte på något sätt fanatisk utan LCHF för mig står även för ”ren mat” utan onödiga tillsatser.

Men detta är en blogg för ALL mat, och ALLT inom bak, så du har varken kommit till en ”bantningsblogg” eller en blogg som bara fokuserar på det ena eller andra.

Låt recepten flöda säger jag! 🙂

En härlig blandning gillar väl alla?