Shopping deluxe!


Efter en lång tids frystömning är det dags att åka och fylla på förråden igen, jag älskar att handla mat! : ) Jag tycker att det är så roligt att botanisera bland härliga frukter och grönsaker, få inspiration till att testa nya maträtter och få hem favoritingredienser att laborera med. ; )

En liten förskrämd påse kycklingfileér och något paket lövbiff finns kvar i frysen så det är verkligen på sin plats att skaffa hem nytt till såväl kyl som frys. Vi har länge, länge pratat om att ”äta ur” och frosta av men frysen har hela tiden fyllts på med diverse ingredienser. Känns kanske igen?

Vi åker en bit, närmare bestämt in till Malmö, för att handla och kommer att komma hem med så mycket godsaker. Nötkött, färs, fläskkött, kycklingfileér, starka korvar, ostar och en massa annat gott hoppas jag att vi får med oss hem. Perfekt inför sommaren och alla grillkvällar som jag hoppas ska bli av.

Dags att förbereda barnen för utflykten nu, barnen och jag tar en liten shoppingrunda innan vi möter upp maken för att handla mat.

Ha en bra dag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *