Planerar!


Klockan var mer än vad jag trodde idag och batteriet är sisådär i datorn så det får bli ett litet kort inlägg såhär på kvällskvisten. Har precis laddat över bilder från kameran till datorn så i dagarna kommer jag bland annat att bjuda på ett recept på ett grovt matbröd med fänkål och graham,  samt ett supergott recept på en vitkålsgratäng med ett täcke av ost, bacon och pinjenötter. Riktigt goda recept båda två så håll utkik. : )

För övrigt sitter jag och funderar och planerar inför hösten. På dagens promenad gick jag förbi såväl äppelträd som rönnbärsträd och nyponbuskar och det riktigt kliar i fingrarna för att få sätta igång och experimentera fram nya recept som ska resultera i diverse läckerheter! Jag tänker mig att koka ihop en egen nyponsoppa, att testa en ny härlig äppelkaka, och att kanske prova en marmelad på någon höstfrukt. Plommon kan jag nog snart plocka på mig en del, kanske kan de få koka ihop med lite härliga kryddor och bli någon kompott av något slag?

Vad tror ni? Det borde väl bli bra?

Ja, ideér finns det gott om så gäller det att ladda batterier x 3 – kamera, dator och mig själv! Nu ska här bakas och lagas mat!

Trevlig kväll på er! Imorgon är det fredag! Härligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.