Följ mig och bloggen på BlogLovin!


God kväll!

Om du kikar här ute till höger så ser du en ny liten ”logga”. Den innebär att du numera kan följa mig och bloggen på BlogLovin. Därigenom kan du bland annat få ett meddelande när det sker något nytt på bloggen och du riskerar inte att missa något. : )

Bara ett litet kvälls-tips sådär ; )

Just nu snurrar det för fullt i hjärnan här på en massa saker jag skulle vilja testa i köket. Jag plockade en massa äpplen hos mina föräldrar idag och började då fundera på vad jag skulle kunna hitta på med all frukt. En äppelkaka eller äppelpaj i all ära men jag känner att jag vill testa lite nya saker också. Dags för äppelmos, äppeldricka och/eller lite mer bröd med äpplen i kanske? Återkommer i frågan!

Något jag ska ge mig på snart är att torka frukt har jag tänkt. Jag har både vindruvor, bananer och äpplen i kylen som behöver tas om hand så eventuellt får lite av det bli ett experiment. Jag uppdaterar er med resultatet när jag är färdig!

Plommon har jag också en massa just nu så jag får nog minsann sätta fart i köket snart så att inget blir dåligt! Kanske kan jag uppdatera er med lite härligheter imorgon?

Trevlig kväll och på återseende!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.