God fortsättning!


God fortsättning kära bloggvänner!

Tiden har rusat på här hemma de senaste dagarna så det har blivit ett litet blogg-upphåll. Vi har haft fullt sjå inför julen, kanske har du haft detsamma?

Jag hoppas att du haft en bra julafton! Här har det varit mat, klappar, glada barn och många skratt. Kan väl inte säga att vi haft någon direkt snö, men det har varit fint ändå. Barnen har dekorerat pepparkakshus och vi har lyssnat på julmusik dagarna långa, jättemysigt!

Jag har en hel laddning recept att bjuda dig på, det börjar ju bland annat bli dags att tänka på lite nyårsmat. I år blir det nyårsmiddag här hemma och jag har nog spikat både förrätt och varmrätt. Delger dig recept om någon dag eller två! Den blivande, troligtvis, dessert får provbakas någon dag så att jag sedan vet vad jag bjuder på. ; )

Dags att dyka ner i anteckningar, recept och bilder och börja ge dig en massa inspiration!

På återseende! Ha en fortsatt fin julhelg!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *