Storhandling, helgmys och nytt utseende!


Hej på er såhär på morgonkvisten!

Hoppas att ni har en härlig helg! Igår hade vi ett par minusgrader hela dagen, vitt på såväl gator som hus men någon direkt solglimt lyckades inte leta sig fram….

Maken var iväg och storhandlade igen så nu är frysen fylld med köttfärs, nöt- och fläskkött, saftiga kycklingfileér, bacon, tjocka revben och en massa annat gott. Vi kör en bit för att handla just detta och vi handlar då en hel del direkt, färskt över disk, i en köttbutik. Härligt att veta att man får bra och ren mat!

Väl hemma här igen hade vi haft trevliga vänner på besök så det var lek och stoj med barnen hela tiden.

Kvällen avslutade med tacos till middag och en krämig pannacotta till efterrätt. Ordentligt mätta satt vi och pratade länge innan det var dags för att bryta upp.

Kanske ser du att ”bannern” ovan är utbytt? Ut med röda färger och bilder på lussebullar och julgodis, nu längtar jag efter vår och ville ändra om lite på bloggen. Fler uppdateringar kommer men tills dess vårpyntar vi med en härligt grön banner med nya inspirerande bilder!

Självfallet vill jag bjuda dig på nya recept i helgen! Inom kort kommer det recept på maffiga chokladmuffins, vit choklad-pannacotta och klassiskt ugnat fläsklägg men först ut lite senare idag kommer en härlig guacamole som jag gjorde till vår tacokväll!

På återseende, ha en skön söndag!

/Hannah

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.