Paket och helgplaner!


IMG_9032

Inlägget publiceras i samarbete med Loppi och innehåller gåvor!

God morgon på er!

En härlig fredag har vi framför oss! Det blåser en del här men känns som att värmen  verkligen kommit – det är redan kvavt och ett åskregn hade inte skadat. Idag väntar promenad, förberedelse  inför morgondagens dessert och lite annat pyssel. Som jag nämnde igår så funderar jag på att baka något jag minns från när jag var liten och jag troooor att jag lyckas knåpa ihop det idag. Vi får se vad ni tycker sen : )

Maken har ju varit iväg hela veckan så det har varit fullt upp men idag ska jag till slut hinna blogga om ett litet paket som kom med Posten i tisdags. En Loppi-blogbag damp ner hos mig med diverse trevligt innehåll.

Grillsåserna från Coop ska jag testa på en köttbit någon dag, duschcremen kommer passa fint till hela familjen och det lilla pysselpaketet med Nicke Nyfiken kommer att passa kanon till vår Nicke-galna 2-åring här hemma. Resterande innehåll verkar också trevligt. Jag har inte hunnit sätta mig in i kokboken från Milda ännu men vid en snabb kik verkar det finnas en hel del gott att baka. Om du vill beställa en egen liten kokbok (gratis) kan du göra det här; www.milda.se.

Nu hojtar barnen om frukost här och det är dags att dra igång dagen!

Vi hörs senare!

/Hannah

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.