Dags att nominera till Matbloggspriset 2013!


Hej på er!

Jag älskar den underbara höst som kommit till oss nu och jag vill stå i köket och baka bröd, ha långkok på spisen och njuta av höstäpplen och andra ljuvliga smaker!

Jag smiter inom här hos er en snabb sväng innan jag måste fortsätta med allt jag har att göra idag men jag vill bara berätta lite om den gröna rutan du kan se uppe till höger på sidan. Det är just nu dags att nominera din favoritblogg till årets Matbloggspris! Fram till den 18/10 kan du vara med och rösta, och jag skulle bli jätteglad om du gillar det jag gör och att du vill lägga din röst på mig! Klicka på rutan så kommer du rätt!

Ikväll blir det souvlaki till middag, vi hörs senare!

Tjingeling!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *