Bloggevent med Femme på Mediamarkt i Lund


Halloj vänner!

Idag är det söndag och den började mysigt med våffelfrukost för mig och äldsta dottern hos ”bästisen” från förskolan. De små fick stanna hemma hos mormor och morfar och mysa. I eftermiddag väntar lekplatsbesök och så tar ni nog och bakar lite!

Igår var jag på ett supertrevligt event på Mediamarkt i Lund anordnat av Femme (www.femme.) Jag har varit på samtliga träffar som varit Skåne och det är alltid lika trevligt! Massor av trevligt folk (med Hannah Graaf Karyd och fina Fnulan i spetsen), god mat, OTROLIGA vinster och som vanligt en välfylld goodiebag! Förhoppningsvis blir det fler träffar i Skåne så småningom och då ska jag förstås dit igen!

Ikväll ska jag försöka knåpa ihop något gott att bjuda er på, nu ska vi ut och kasta löv! : )

media2

Det bjöds på smaskiga kycklingspett och goda snittar, till det ett glas rött vin. (Och nej, båda är förstås inte mina : ) )

 

media1

Som vanligt fick man även en fullproppad goodiebag!

Mobilskal XtrfyChoklad Fererro RocherAloeveradryck AloeveradryckBodybutter, 20 % rabatt, Testprodukter och presentkort på makeup kväll värde 600 kr BodyshopFebertermometer KönigÖgonskugga PalinaFri kommunikation 60 dgr TelenorHandvärmare OBH NordicaTuggummi Philips,  Ipad hållare & skoputs treLepsyl C-skincareHårspray Röhnisch. Fem fruktstänger Sinne & SmakRecharge pulver, 100 kr presentkort Joy-Lund, Frozen yoghurt Naked juicebar-Lund,  Tandkräm & resetandborste BrilliantSmileMobilskal NovaBok Rädda BarnenChoklad Lidl

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *