Jul på Liseberg 1


Hej på er!

Hoppas att ni alla haft en fin helg! Vi har faktiskt varit på resande fot och kommit hem här på eftermiddagen.

Igår, fredag, hade maken ett ärende till Göteborg så vi lastade in hela familjen i bilen och följde med! Vi har haft jättemysigt! Efter att ärendet var fixat checkade vi in på hotellet, installerade oss och åt lite god mat för att sedan traska mot Liseberg.

Igår var det nämligen invigning av Lisebergs julmarknad, och för mig som älskar sånt var det perfekt! Fint pyntat, mysig musik, karuseller, lotterier, marknadsstånd och massa annat.

Har du vägarna förbi är det värt ett besök, barnen var lyriska! (eller ja, iaf efter ett tag då de insåg att Lisebergs-kaninerna i full-size-version faktiskt inte var där för att äta upp dem utan för att göra alla barn glada ; ) )

Efter hotellfrukost och lite shopping på stan styrde vi bilen hemåt mot Skåne med glasstopp på vägen. : )

Jag bjuder på lite bilder från helgen och så hörs vi igen imorgon med nya recept!

IMG_9237

Vi gick förbi redan mitt på dagen och jag hann få någon bild i dagsljus.

IMG_9373

Jag vill också börja julpynta! : )

IMG_9390

Vi hade tyvärr inte någon större tur i spel men vi gick trots allt hem med några påsar Ahlgrens-bilar som barnen vann, en Barbie och lite pysselgrejer. Lite små julklappar fick också åka med hem. Med magen ”full” av goda, brända mandlar och annat var det dock ingen som klagade. : )

IMG_9470

Vi lovade att barnen skulle få välja middag…. Lillkillen somnade i vagnen på väg tillbaka till hotellet men vår speedade 4-åring ville absolut ha pizza och titta på film i sängen. Efter en lång dag med massor av promenerande var det ingen klagade : )

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Jul på Liseberg