Buzzador och Linas matkasse!


IMG_4171

Inlägget innehåller gåvor och presenteras i samarbete med Buzzador!

Hej på er!

Jag är med i Buzzador (kika in det närmare här!) och då och då blir jag inbjuden till diverse kampanjer för att testa nya produkter. För en tid sedan kom det en bloggkampanj där det fanns möjlighet att prova en matkasse från ”Linas matkasse” – något jag tyckte var väldigt intressant!

För några dagar sedan dök kassen upp och jag tyckte att det var väldigt spännande att packa upp kassarna som kom och att få bläddra igenom foldern med recept som följde med.

Häng på här i dagarna när jag kommer att lägga upp recept och bild från det jag lagat, och självfallet recensioner!

Hur ser det ut hos dig – har du provat någon matkasse?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *