Tävling – vinn ett uppiggande grötkit! 2


IMG_6179

Hej på er!

Häromdagen fick jag hemskickat ett jättetrevligt paket från AXA med massor av goda saker för att knåpa ihop en god och stadig grötfrukost. Jag är egentligen himla dålig på att äta frukost men vet ju precis som ni att det målet är väldigt viktigt! Havregrynsgröt är ju toppen att äta som frukostmål och det går ju att variera på massor av olika sätt.

Nu har jag knappt en månad kvar till min examen så framöver blir det många intensiva timmar av plugg, praktik och nötande för att allt ska sitta och då behöver jag energi!

I samarbete med AXA kan du nu vara med och tävla om ett alldeles eget grötkit, liknande det som jag fick hemskickat. Toppen va?

För att vara med i tävlingen vill jag att du ska göra följande:

Delge ditt bästa tips för hur du orkar hålla energin uppe under de mörka vintermånaderna samt ge ett tips på en dunderbra frukost som ger dig massor av energi.

Senast tisdag 27/1 kl 20.00 vill jag att du lämnar ditt bidrag, antingen i kommentarsfältet nedan eller på bloggens Facebooksida.

Lycka till!

 

 

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 tankar om “Tävling – vinn ett uppiggande grötkit!

 • Mia

  Vill börja med att säga att du har en väldigt fin blogg!
  Jag vill gärna vara med o tävla.
  Mitt bästa pigg-tips blir tre saker i kombination. Drick varmt citronvatten före frukost, se till att komma ut varje dag och njut av möjligheten att tända ljus varje dag! Den bästa mest energigivande frukosten är den som blir lång o lugn, som en härlig hotellfrukost. Med äggröra, bacon, grönsaker och kanske nybakade scones.

 • Jenny Sjöberg

  Usch, jag är ganska slarvig och tråkig när det kommer till frukostätande. Men viktigast för att jag ska få en bra start är mina ostmackor och att få läsa tidningen. Och gärna Cola i glaset…
  Men sen ska ju ett par barn ha frukost samtidigt. Den ena äter själv men lillan ska matas så jättelugnt om morgnarna blir det inte. I alla fall inte om vardagarna.
  Jag njuter på helgen istället när make/pappa är hemma! Då skulle det här lyxiga kitet verkligen komma till sin rätt.