Tävling – vinn läckert pastakit från Barilla! 29


IMG_6199

Hej på er!

Nu är det tävlingsdags, kul va?

Den här gången kan du vinna ett fint kit från Barilla som kommit med en ny pastakollektion, jag har provat dem och alla här hemma gav tummen upp! Tillsammans med god pasta, olja, pesto och balsamvinäger går det att skapa oändliga kreationer, bara fantasin sätter stopp!

www.academiabarilla.se kan du läsa mer om de nya produkterna och under tiden du gör det tycker jag att du ska fundera på en motivering till tävlingen.

Varför ska du vinna kitet? Ge mig din bästa förklaring senast 20/2 så kanske du kan bli den lyckliga vinnaren! : )

Lycka till!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

29 tankar om “Tävling – vinn läckert pastakit från Barilla!

 • Ullan

  Åååh, vilken vardagslyx 🙂 Jag är helt såld på pasta. Kan helt enkelt inte leva utan det. Precis som du säger, finns en oändlighet av variationer och idéer. De här produkterna ser ju jättespännande ut. Jag ska bjuda en trevlig man på mat inom en inte alltför avlägsen framtid och skulle gärna försöka impa på honom med Barillas hjälp!! Håller tummarna i denna fina tävling.

 • Anneli P

  Jag skulle vilja få en nystart i mitt matlagningstänkande, känner att matlagningen går på rutin så jag vill vinna för att få mera inspiration till goda rätter.

 • Åsa H

  Jag har ingen fantasi,
  och hoppas vinnaren bli !
  Pasta är en bra bas,
  men ska jag hitta på nåt nytt blir det knas !
  Men lovar bättra mej,
  en receptbok kan bli en bra grej !

 • Christopher Creutzer

  Jag är uppvuxen med pasta i alla dess former. Det har varit allt från snabbmakaroner till fullkornsspagetti. Pastan har fyllt en funktion som basföda i min familj tills sommarens resa till Italien! Där blev pasta något mer än bara kolhydrater för att fylla ut tallriken, jag njöt för första gången av att äta en riktig god pasta. Sedan dess har jag letat och letat i Sverige efter en pasta sort som kan få mig att längta efter pasta igen. Jag hoppas att Barillas nya produkter kan väcka min kärlek till pasta!

 • Viveca Fagerstrand

  En Lady och Lufsen måltid vill jag servera till mannen jag håller kär!
  Se om vägen till hjärtat verkligen genom
  magen är .
  Skrattar till , vi är ett strävsamt par
  Men romamtiken är viktig och alla chanser att le och må bra vi tar.
  Pasta med ingridienser av finaste kvalite
  Levande ljus , underbar musik världen omkring oss börjar att le

 • Elin Tong

  Här hemma älskar vi pasta!
  Då det är nog den enda rätten som går basta!
  Spaghetti med köttfärssås eller en enkel pastarätt med lite grädde på,
  vad som säger min man och 2 åring Ja tack på! 🙂

 • Helena i Uppsala

  Tågluff till Italien:
  sammetsmörk natt, blånande hav
  reser gärna dit igen
  till paradiset som Gud gav.
  Men kompensation för att hemma stanna
  blir delikatessboxen från Hannah.

 • julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Eftersom jag inte har nån inkomst och då
  inte har möjlighet att åka till drömmarnas
  stad Italien. Då skulle dessa fantastiska produkter
  från Barilla vara perfekt att få vinna, så man kan
  laga en helt underbar god middag till min familj.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 • Jerker

  Den avslutas på min frus födelsedag, och med en fru som älskar att testa nya saker inom matområdet vore det en perfekt överraskning för henne 🙂

 • Sara Källström

  Är en sann pasta entusiast! Kanske kan jag med detta fina set få en försmak av resan till Rom när jag äntligen blir frisk! Drömmen! Med detta kan jag ta mig bort till medelhavet och få smakupplevelser hemma i mitt kök, det vore underbart!

 • Emelie H

  Jag vill snabbt koka i olja denna goda pasta,
  hinner inte ens ut hunden rasta !
  Med pesto jag rätten toppar,
  men balsamvinägern jag jag stoppar !
  Den får var och en själv välja,
  hur mycket de vill svälja !
  Smaskens kan jag lova !
  Tack på förhand för din goda gåva !!!

 • Marianne

  Det italienska köket är ren o skär amore för mig och chansen att vinna dessa produkter från Barilla gör att ett lyckligt leende sprider sig… 🙂 Det som är så härligt är att man kan äta så enkelt men ändå smakar det ljuvligt! Nykokt pasta rörd med pesto. Bröd doppat i olja&balsamvinäger. Viva Italia!

 • Malin E

  Jag har träffat en ny kille i cirka 5 månader och allt går som på räls förutom den lilla men ack så förskräckliga detaljen att han inte gillar pasta! Alltså. Gillar. Inte. Pasta. Halva min matlagningsrepertoar består av pasta, så det här är naturligtvis ett problem som måste övervinnas. Och nu hoppas jag att Barillas nya kollektion är det som ska överbrygga gapet mellan oss!

 • Rosanne

  Tillsammans med detta kit från Barilla
  Skulle jag några köttbullar kunna trilla
  Till detta lite rödtjut
  För denna mamma är slut
  Nu får det vara slut med sjukdomar, därmed pasta!
  Nej jag menar basta,

 • erika fredriksson

  Hej!

  jag har precis fått reda på att min glutenallergi som jag har haft sen jag var superliten har ”växt” bort mirakulöst och att jag nu kan börja äta pasta igen. HELT MAGISKT! Alla som har ätit glutenfri pasta vet att det inte är samma sak som vanlig pasta på långa vägar. Detta pastakitet hade varit perfekt att få fira på, med ett glas rött och en stor tallrik RIKTIG pasta! 🙂

 • Anna

  Med detta kit blir middagen en riktig hit. Sambon blir nog extra glad att den inte äts på stan. Kanske kan vi då få äta utan att med barnen leka. Lugn och ro och tända ljus det är vad jag kallar fredagsmys!

 • Anneli Alvestorm

  Söndagsmiddag härhemma med söner och svärdöttrar. En god middag, pratar sommarminnen, drömmer oss bort…och planerar för framtiden. Lever i nuet !

 • Stina Polvi

  Det vore helt ljuvligt 🙂 Här hemma testar vi det mesta, väldigt roligt – med sex barn och två vuxna är smaken oerhört olika emellanåt 🙂
  Jätteskoj att få komponera egna menyer för dessa och drömma oss iväg !
  Tävlar gärna,
  Ha en fin Semmel-dag !
  vänliga hälsningar
  Stina
  sstimic@gmail.com

 • Rosita

  Jag har en finsmakare i familjen, blott sju år gammal och äter allt … utom mat som inte är av bästa kvalitet. Bästa surstrommingen, bästa gronsakerna, vällagad mat i allmänhet vilket ställer en del krav på mig. .. Jag skulle vilja laga mat från detta fina Barillapaket i bästa kvalitet till henne!

 • Jenny Sjöberg

  För att jag är helt otroligt superless på snabbmakaronsträsket som sonen fastnat i – men vad gör man inte för att han ska äta. 😉
  Jag vidgar gärna mina smaklökar! Kanske kan bli en tjusig middag med maken en kväll, när i alla fall sonen har lagt sig – lillan kommer dock vara vaken, men vi får väl låtsas att hon är vår ”cameriera”… 🙂

 • Frida Bergner

  Jag är självklart med och tävlar.

  Jag älskar pasta, och att få denna chansen att få prova något nytt inom pasta som jag även kan bjuda mina kära på vill jag gärna kunna göra.

  MVH/Frida B

 • Robert

  Jag ska vinna kitet för att jag verkligen vill ha det. Precis så enkelt är det 😀
  Vem skulle inte vilja vinna det?
  Jag är särskilt nyfiken på peston och balsam vinägern

 • Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag och maken har precis hittat recept på världens godaste köttfärssås!
  Den skulle nog bli ännu godare med en fin olja och balsamvinäger i. Plus en smaskig pasta till. Mums 🙂
  Lite nya produkter lockar ju även till att experimentera mer i köket och se om man kan få till nån smakmässig fullträff.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 • Ragna Marie

  Här hemma äts bara vegetariskt, och då är pasta den perfekta följeslagaren!
  Pastan kan då varieras i all oändlighet, med endera linser och bönor, ost
  grönsaker, chili, eller veg färser, så ja tack, det vore toppen att få vinna
  detta pastakit!
  Ha det så gott/Ragna Marie

 • Elin

  Det är sällan jag lagar mat, men känner nu att jag låtit bli det allt för länge.
  Pasta är ju både gott och enkelt, och jag är inte rädd för att prova på något nytt. Barillas nya pastakit skulle jag verkligen vilja prova, och de här hemma skulle antagligen bli glatt överraskade att se mig vid spisen! 🙂