Mix & Go – ett supergott superkoncentrat! 3


Inlägget är publicerat i samarbete med Teisseire Mix & Go

mixandgo
(bilden är lånad från http://teisseiremixandgo.se/)

Halloj!

Har du sett dessa i butik? Jag har fått möjlighet att testa de tre smaker som just nu finns i butik, toppenkul! Här finns en bra hemsida där du kan läsa mer om produkterna, hur de fungerar osv – http://teisseiremixandgo.se/

Detta är ett koncentrat som du blandar ut med vatten och snabbt och lätt har du en god dryck till måltid, fika eller liknande. Jag gillar att koncentraten verkligen smakar som det är tänkt, inget parfymliknande utan en god och ren smak av då exempelvis persika och apelsin (som var den vi testade sist).

Det sägs att man bara ska behöva ett par droppar av koncentratet och det är lätt att anpassa styrkan i drycken eftersom att det är lätt att dosera från förpackningen. Snabbt och enkelt att stoppa ner i kylväskan eller picknickkorgen i vår/sommar.

Barnen gillar alltid ”röd saft” och där blev ”sommarbär-varianten” extra poppis men jag tyckte att apelsin/persika också var riktigt god!

IMG_7029

Servera drycken kyld, då är den som godast!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Mix & Go – ett supergott superkoncentrat!