Ny gröt från AXA – frön, frukt och bär – boosta med frukost!


IMG_7321

Inlägget är publicerat i samarbete med AXA!

God morgon på er allihop!

För en tid sedan fick jag hemskickat lite prover från AXA på deras spännande grötsorter, roliga blandningar att bara blanda med vatten och vips så har man en ny twist på gröt i skålen istället för den klassiska havregrynsvarianten.

Gröten görs snabbt i kastrull eller micro och jag serverar gärna med mjölk till. Min favorit blev nog gröten med tranbär och äpple eftersom att den hade så god smak av kanel och bra tuggmotstånd tack vare pumpafrön men blåbärsvarianten var inte dum den heller. Lite sådär beroende på vad man är sugen på. Jag tycker om att ha lite sylt eller bär till min gröt så det lägger jag nog till oavsett om det redan finns bär i gröten eller inte.

Trots snabblagat och goda smaker så hade jag nog önskat mer bär/frukt än det som var i men väl värda att prova!

Vilken är din favoritgröt i vanliga fall? Havregryn, mannagryn eller kanske ingen gröt alls?

Vi hörs senare!

IMG_7334

Mjölk till gröt är en självklarhet från mig men hade önskat ännu mer frukt och bär! Dock väldigt fin avvägning av mängden frön.

IMG_7349

Kanel är en toppenkrydda till äpplen och funkar fint i gröt!

Inlägget är publicerat i samarbete med AXA!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *