Spännande te från Tekungen! 1


IMG_7770

Inlägget innehåller gåvor från Tekungen!

Go kväll!

Jag har inte riktigt ”lärt mig” att dricka kaffe än, det händer rätt sällan, men däremot tycker jag att det är väldigt gott med en god kopp te. Vad föredrar du?

Jag är mest förtjust i svart te och gärna med något god smaksättning. Smaken får gärna vara lite söt eftersom att jag inte har något socker i själva teet, och jag vill gärna ha en skvätt mjölk i.

Jag har fått hem ett par sorters te från Tekungen, och just ikväll provar jag ”Banana Joe”, ett banante! När jag var liten var jag och min familj i Danmark en sommar och vid hotellfrukoten kunde man välja banante att dricka och jag var tvungen att prova. Åh, det var så gott så jag blev så glad när jag hittade en banante här i Sverige!

Banana Joe får tummen upp, god och mild banansmak och en blommighet i smaken. Återkommer när jag provat fler sorter! : )


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Spännande te från Tekungen!