Heldag i Malmö!


Hej på er allihop,

Sitter med datorn i knät och vilar benen efter ett intensivt dygn i Malmö. Min man fyller 35 i augusti och jag tänkte passa på att överraska honom med lite god mat, roliga aktiviteter och en barnfri natt – perfekt present när man inte vill köpa någon fysisk sak att slå in…

Vi tog tåget till Malmö, mötte upp härliga vänner och åkte först segway genom ett soligt Malmö. Så himla kul! Klurigt i början men jättekul! Om du inte provat förut så bör du absolut göra det!

Vi fortsatte med att gå på bio. Så mysigt! Som vanligt så tror jag att jag orkar allt och eftersom att vi (jag) inte kunde bestämma oss för vad vi skulle äta under bion så blev det både chips och popcorn. Vi hade dock kunnat utfodra hela biosalongen för när filmen var slut hade vi bara ätit upp typ en fjärdedel av vad vi köpt : )

Efter lunchen blev det en tur upp till hotellet och därefter middag på TGI Friday´s, en av mina favoritrestauranger i Malmö! SÅ god mat, god dryck och toppenbra service! Vi har varit där ett par gånger och brukar börja med att ta in mojito till alla vid bordet. Den är SÅ god! Deras Jack Daniel´s glaze till köttet är super, måste verkligen prova att göra den här hemma.

I förmiddagens shoppade vi i Malmös butiker och sedan var det dags att åka hem. Ett härligt dygn! Bildkavalkad nedan ; )

f10

 

f9

 

 

 

f11

mojito

f7

biff

popcorn

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.