Tävling – vinn en kokbok – Adrians Skafferi! 15


tävling1

Hej på er,

Här öser regnet ner, hösten visar tydligt att den är här!

Jag tänkte dra till med en liten tävling. Du kan nu tävla om en kokbok, Adrians Skafferi! Det finns två olika böcker – en matlagningsinspirerad och en med bakning. Välj själv vilken du vill tävla om!

Böckerna är tydliga, fina och med många steg-för-steg-bilder. Låt barnen hjälpa till att fixa middagen eller se till att själv hitta en ny favorit att laga! Botanisera bland lammracks, regnbåge med skagensmör, drömmar och sega maränger – det finns något för alla!

Verkligen något att tävla om med andra ord! Tävlingen pågår till måndag 28/9 kl 20.00. Passa på att tävla, 3 st böcker av varje sort lottas ut! För att tävla kommenterar du inlägget nedan med vilken bok du helst vill vinna, din mailadress samt svar på följande fråga;

Om du fick göra en egen kokbok, vilket skulle vara ditt ”paradrecept”/favoritrecept?

Lycka till!

tävling3

tävling4

tävling2


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 tankar om “Tävling – vinn en kokbok – Adrians Skafferi!

 • Claudia Kerttu

  Min 11-åring är så intresserad av matlagningens konst, frågar, inspireras och laborerar, med ofta väldigt goda resultat. Jag skulle vilja uppmuntra henne genom en fin bok om balkong. Cupcakes i all former är hennes parad bakverk.

 • Maud Lindberg

  Hej! Hoppas få vinna den med bakning det tycker barnen om att få kolla hur många deciliter och matskedar, röra och hälla i en skål och förstås få slicka efteråt. Muffisar och små kakor favoriter. Muffisar går att variera i många olika smaker och dekorationer.

 • Annica

  Har en flicka som vill lära sig mer om matlagning och varför inte en bok. Hennes paradrätt skulle nog vara något med kyckling då hon älskar kyckling som bara den. Salsamarinerad kyckling med Valnötsris är en av hennes favoriter. 😀

 • Gunilla . B

  MIN favorit när JAG var liten – var min mormors ” Fattiga Riddare ”!!!
  Mitt barnbarn på 13 år gillar att baka cup cakes . Med en ny bakbok – kan hon få till nya ” paradbak” !!! Roligt när de är så intresserade och inspirerade i ung ålder !!

 • Carola L

  Mina tre barn älskar att baka och laga mat. Det vore roligt att vinna boken om bakning till den mittersta och den om matlagning till den yngsta – det skulle bli så fina julklappar!

  Min paradanrättning skulle nog vara smörgåstårta 🙂

 • charlotta hellström

  Vilken underbar tävling och vilken fin hemsida, hit kommer jag tillbaka. Har fem ljuvliga ungar som alla tillbringat mycket tid i köket med mig och som alla gillar att laga mat och baka, nu är alla inte kvar hemma längre de två äldsta studerar på annan ort men det är fortfarande mycket matprat med dem vi utbyter tips och ideer. Jag föll pladask för bakboken den skulle bli en underbar överrasknings present till min 10-åriga dotter som är en riktig klippa på att baka men som gärna vill ha nya enkla goda spännande recept.

  Mitt paradbak skulle bli en härligt stor sats med hembakade tekakor gjorda på mitt eget recept, de faller alla i smaken och har en strykande åtgång.

  Ha en fin vecka
  mvh
  Charlotta

 • Jessica Hellström

  Jag älskar att baka och börjar smitta av intresset till min son, så boken om bakning skulle komma väl till pass. Mitt favoritrecept är kladdkakemuffins för de är lätta och göra och så goda att äta med lite vispad grädde till.

 • Emma J

  Så här till hösten skulle jag nog välja min renskavsgryta med lingon och svamp till paradrätt till min kokbok )om man får turen att göra någon). Gott nyttigt och i säsong!

  Har jag turen att vinna skulle jag vilja få kokboken eftersom jag tycker det är viktigt att man lär sig att laga mat och ha roligt tillsammans!

 • Annelie S

  Min äldste son (6 år) gillar verkligen att baka och jag hoppas han kommer tycka lika mycket om matlagning så småningom. Så jag hoppas på att få vinna en av kokböckerna! Sonen bakar helst tuppkaka eller kladdkaka och mitt favoritrecept på mat så här på hösten är Mangokyckling med ris och ett gott bröd!

 • Malin

  Jag har en son på 7 år som älskar matlagning! I skolan har de målat sig själva och skrivit vad de är bra på. Bredvid hans bild står det: ”Spela fotboll och göra såser”, så självklart är det just såserna som skulle vara hans paradrätt i en framtida bok 🙂

 • Jennie

  Jag & min 4-åring älskar att baka & laga mat ihop. Det är då han äter bäst 🙂
  Vi skulle vilja vinna matlagningsboken & vår paradrätt skulle vara hans favorit pannkakor 🙂

 • Åsa

  Åååh, mina barn gillar att baka allt man kan komma på…. vore kul att få med dem i matlagningen också, så den boken skulle passa dem. Min paradrätt skulle nog bli panerad fisk med hemlagad remoulad och pommes.