MyTaste for blogs – här hittar du mig!


IMG_7278

Inlägget sker i samarbete med MyTaste!

Halloj på er!

”Åh va skönt det måste vara att kunna få blogga och hitta på saker!”
”Jag vill också ha en blogg, det verkar ju så enkelt!”
”Jag borde också börja blogga, jag vill också gå på event”

Ovannämnde kommentarer är något jag ofta jag får höra när jag berättar att jag bloggar. Oftast inte nedlåtande på något sätt men för många är bloggandet något man gör för att få sitta med datorn i knät, gå på event och liknande.

När jag startade min blogg 2011 blev jag jätteglad första gången besöksvisaren berättare att jag hade 500 unika läsare i månaden! 500 var jättestort! Då gjorde jag det mest för en ”kul grej” för att se om någon ville bli inspirerad av de tankar och recept jag hade.

Nu har det ändrats en del… 4 år har gått och jag har, hör och häpna, runt 80 000 (!!!) unika läsare i månaden! Förstår ni så stort!? Jag är så himla glad och tacksam för att jag får göra detta! Nu tar bloggen upp otroligt många timmar i veckan, alla tankar kring recept, alla bilder, alla inputs från event osv – allt det gör jag för att ni hänger med mig och gör mitt bloggande roligt!

Jag är väldigt restriktiv med annonser osv, jag vill att det ska ge er läsare något! Ni är varför jag bloggar, och därför ska ni vilja besöka bloggen!

Jag använder tjänsten ”MyTaste for blogs”, där kan du själv gå in om du har en egen matblogg . Här får du möjlighet att tjäna pengar på din blogg genom länkar,  sponsrade inlägg, ”veckans pott” osv och även chans att hamna på topplistan där matbloggar listas. Det är en seriös aktör inriktade på just mat! Har du ingen matblogg tycker jag absolut att du ska gå in och kika på www.mytaste.se!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *