Weekend i Estland!


Hej hej,

Tiden går ju så himla fort, jag skulle ha skrivit om detta för länge sen! I slutet av oktober var jag och maken på en liten weekend i Estland, supermysigt! Vi hade hört att det skulle vara väldigt fint, och såhär i efterhand inser jag ju att det faktiskt stämde. : )

Vi fick lite tid för oss själva, strosa runt på stan, fika på cafeér och äta goda middagar – sånt man faktiskt kan behöva ibland.

Jag satt precis och bläddrade igenom mina bilder som jag tagit under resan och minns tillbaka på den goda mat vi fick äta, Jag fick massor av ny inspiration (som oftast när jag är på restauranger) och jag tänkte faktiskt försöka mig på lite egna varianter på det vi åt. Jag älskar ju exempelvis creme bruleé och under resan fick jag en supergod med färska bär och mintolja, det ska jag spinna vidare på!

Jag lägger upp lite nya inlägg när jag hunnit experimentera fram lite godsaker : )

IMG_1935

IMG_1962

IMG_1917

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *