Lakritsprovning hos Greatdays!


Inlägget är publicerat i samarbete med Greatdays och innehåller sponsrade länkar!

Halloj på er!

Nu såhär när jag är mitt uppe i godistillverkning inför påsk kom jag i kontakt med Greatdays, ett spännande företag där du kan boka alla möjliga typer av upplevelser! Och just godisrelaterade sådana också!

Hos Greatdays väljer du enkelt en kategori på deras hemsida och sen finns det en hel massa olika härliga kurser du kan gå! (och upplevelser att ta del av) Du kan avgränsa din sökning till ett specifik län om du önskar, sätta en maxkostnad på upplevelsen samt styra det helt efter egna intressen. En perfekt gåva till någon som har allt!

Jag vill gå nästan allihop men jag fastnade verkligen för en lakritsprovning! Jag har egentligen inte varit sådär superförtjust i lakrits tidigare men jag gillar det mer och mer, och vill framförallt lära mig mer om själva råvaran och hur jag använder den på bästa sätt! Lakrits är ju mer än bara godis! Jag har köpt några bitar från lösgodishyllan nån gång men har inte blivit jätteimponerad… Däremot har jag smakat kvalitetslakrits ibland, vilken skillnad!

Jag hade lätt dragit med en kompis och testat en massa lakrits! För mig finns det söt- och saltlakrits men jag kan tänka mig att jag skulle få en massa ny inspiration efter en kurs/provning.

Har du varit på lakritsprovning? Det är väl egentligen vanligast med choklad- och kanske vinprovning men detta hade varit något nytt! Självfallet skulle det resultera i en massa lakritsrelaterade recept på er, inte helt fel! ; )

Vilken upplevelse blir din favorit?

lakrits

Bild lånad från greatdays.se

Inlägget är publicerat i samarbete med Greatdays och innehåller sponsrade länkar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.