De Buyer – grymma pannor för rejäl matlagning


bu1

Inlägget sker i samarbete med Hoffmeiers!

Hallojsan på er!

För en tid sedan fick jag hemskickat en fin stekpanna, och nu har jag ääänltigen hunnit testa den!

Jag är verkligen ett stort fan av rejäla redskap och den här pannan är minsann rejäl! Eftersom att den är gjord av kolstål tål den höga temperaturer och så funkar den på induktionshäll, mycket bra eftersom att vi renoverade köket i somras och satte in ny häll. Den fungerar såklart på vanliga plattor också ; )

Jag är lite sugen på att testa pannkakslaggs-varianten också. Jag har inte hittat något lagg som jag klickar sådär 100% med än, har du tips?

En panna väl värd att testa med andra ord!

bu2

 

Inlägget sker i samarbete med Hoffmeiers!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.