TÄVLING: Vinn en pastamaskin!


maskin

Inlägget och tävlingen publiceras i samarbete med KitchenTime och innehåller sponsrade länkar!

God förmiddag!

Här hemma har det snörvlats om vartannat den senaste tiden men nu är vi på G igen och jag är i full gång med att publicera en massa härliga inlägg!

Ni har ju sett här på bloggen att jag börjat göra pasta här hemma, och det med hjälp av en maskin från kitchentime.se, jag älskar den! Så kul att göra egen pasta, barnen är också riktigt taggade.

Nu kan du vinna en helt egen pastamaskin! Jag tävlar ut en maskin, precis en sådan jag testat, så om har du tur så kan du snart prova att göra pasta hemma i köket. Här finns en länk till maskinen du tävlar om.

Tävlingsreglerna är rätt enkla. Svara på nedanstående fråga och lämna en motivering till varför du vill vinna pastamaskinen. Kila in på Instagram och/eller Facebook och gilla mig (Alla goda ting /@allagodatingse) samt KitchenTime. Tävlar du på Instagram får du gärna tagga en vän som du tror också vill vara med och tävla.

Du kan tävla genom att lämna en kommentar i kommentarsfältet i detta inlägg samt på min Instagram-sida, @allagodatingse

Tävlingen avslutas på söndag 1/5 kl 20.00. Lycka till! 🙂


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0 tankar om “TÄVLING: Vinn en pastamaskin!