Va rädd om dig! 2


Hej på er kära bloggläsare!

Ni som följer bloggen och är här ofta har säkert märkt hur lugnt det var här på siten den senaste månaden… Inga inlägg, knappt några insta-uppdateringar och inga bilder!

För några veckor sedan fick jag ett litet wake-up-call… Jag jobbar mycket och har alltid många bollar i luften och en dag för några veckor sedan sa kroppen ifrån. Dropp, sjukhusvistelse, orkeslöshet och hjärtklappning fick mig att inse att jag måste göra någonting annorlunda. Den första tiden efter denna upplevelse ägnades åt vila, familjen och såsmåningom jobbet och jag fick ta bort allt runt omkring. Minimalt med blogg, skippa extrajobb som stressat, skippa krav och annat – bara vara.

Nu börjar jag komma iform igen och saknar bloggandet så! Fram till nyår blir det lugnt men jag lovar att jag kommer tillbaka igen!

Hoppas att du hade en härlig jul, jag önskar dig ett Gott Nytt År – om vi inte hörs innan dess!

/Hannah


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Va rädd om dig!