Sockevadd hemma – som på tivoli!


Hej på er!

Detta inlägg sker i samarbete med Coolstuff, @coolstuffsverige.

Vaaarje gång jag och barnen är på tivoli så vill de ha sockervadd! Sött, klibbigt och något de verkligen älskar! Dock går man ju inte på tivoli så värst ofta men nu, nu kan jag minsann göra sockervadd hemma!

Jag har testat en sockervaddsmaskin och denna kommer gå varm på barnkalas och andra tillställningar. En enkel maskin att använda med söt och god slutprodukt 🙂

Här hittar du maskinen!

Efter att du värmt upp maskinen häller du i socker och en kort stund efter bildas ett fluffigt sockermoln som du fångar upp på pappersstruten. Gör enkelt pappersstrutar genom att snurra en bit vanligt papper och sätt en bit tejp. Beroende på hur stor sockervadd du vill ha kan du göra den i olika omgångar. Och som vanligt när du provar något nytt – läs bruksanvisningen! Fixat och färdigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.