Påsken i bilder!


God morgon på er!

Hoppas att ni alla haft en härlig påskhelg!

Vi har haft det riktigt mysigt med goda vänner på besök, familjen som kört mil efter mil för att hälsa på och så hade det öppnats påskägg hej vilt – precis som det ska vara! : )

Jag har som vanligt bakat och lagat mat i köket, och en del av recepten kommer jag dela med mig av här så fort jag får tid.

Vi åt en god påsklunch här på påskafton. Egentligen bara de mest ”klassiska” sakerna som man äter runt varje högtid men lite sill, köttbullar, skinka, prinskorv och ägg är riktigt gott då och då. Jag hade bakat en god kavring som vi provsmakade och den fick tummen upp! Recept kommer, ett kanonbra recept att spara och använda sig av till midsommar och andra kommande högtider.

Jag och barnen passade på att färga lite ägg i lördag och de blev väldigt söta! En riktig färgklick till påsklunchen, jag tror minsann att jag kommer göra det flera gånger om.

Senare blir det receptdags, har hela datorn full med bilder att ladda upp! ; )

Hej så länge!

Maten är förberedd, köket är avstädat och gästerna kan komma!

 

Ingen påsk utan ägg! Vi färgade våra i härliga färger.

Vi har kalasat på påskfint fika.

Efter att sill-tallriken serverats plockades det fram de varma klassiska tillbehören.

En påsktårta serverades som avslutning på middagen. En tårta fylld med hallonmousse och dumlefluff, toppad med vit chokladfrosting. Receptet hittar du här!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.