Tjingeling!
Hoppas att ni hade en fin lördag! Vi hade fina vänner på besök, åt och drack gott, skrattade och pratade och bara umgicks – så trevligt! Åt en massa gott som ni självfallet ska få recept på!
Förra helgen grillade vi korv ute och då bakade jag dessa supergoda korvbröd – spana in dem!
Till korven hade vi förstås senap och ketchup samt rostad lök men jag svängde även ihop en snabb gurkmajonäs som alla gav tummen upp! Gurkmajonäs/gurksallad eller vad det nu kallas i affären är inte speciellt dyrt att köpa men är fullt av tillsatser, diverse färgämnen och annat så det är helt klart en vinst i att röra ihop den själv.
Den går snabbt att röra ihop och smaksättningen kan du styrka själv genom att lägga till extra gurka, kanske lite chilisås eller peppar. Fritt fram! : )
Gurkmajonäs (4 portioner)
3 dl creme fraiche
0,5 dl majonäs
1 dl bostongurka
Lite peppar
Gör såhär;
Galet enkelt – rör ihop alla ingredienser, smaka av och servera! : )
Jättegod!
La till en tesked dijon senap. Blev fantastiskt!
MEN! Hur gör man bostongurka?