Snabblagad tacoburgare – fredagsfavorit på nytt vis!


IMG_7067

Hej på er!

OJ, så fort tiden går! Har knappt hunnit öppna datorn senaste dagarna, ska bli bättre på att uppdatera er nu framöver! Jag har varit iväg hela dagen och precis kommit hem så jag smiter bara inom lite snabbt med ett kanonbra recept.

Häromdagen var jag tvungen att få i mig en snabb lunch och den här varianten på taccos blev en riktig höjdare! Tacoburgaren är superenkel att göra och kan varieras på massor av olika vis. Servera i mjukt bröd eller salladsblad, toppa med creme fraiche, salsa, grönsaker osv. Jättegott och väldigt snabbt att göra.

Är tacos en favorit? Prova prova! : )

Snabblagad tacoburgare

500 gram färs
3-4 msk tacokrydda
Smör
Grönsaker
Ost
Bröd
Creme fraiche och salsa

Gör såhär;

Blanda färsen med tacokyrddan och forma till burgare. Stek dem i smör på stekpanna och montera därefter ihop burgaren efter eget önskemål. Det går också fint att bryna dem på järnet och därefter låta dem gå klart i ugnen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *