Veckans matlista! 1


IMG_2144

Hej på er!

Ny vecka – härligt! Här är alla barnen hemma idag då det varit lite febrigt i helgen men de är superpigga så imorgon blir det förskola igen! Jag själv har massa roligare planer för veckan, spännande!

Det är självfallet dags för veckans matlista, massa gott igen! Lördagen är än så länge ganska osäker beroende på vad som händer längre fram i veckan, och imorgon är jag iväg hela eftermiddagen och dyker nog inom någon restaurang på hemvägen för att fixa middag till familjen. I övrigt tror jag dock att jag ska kunna hålla mig till det jag skrivit upp : )

Vad tycker ni om den här veckans lista?

Matlista vecka 37

Måndag

Egenkryddad chicken tikka masala med hembakat naanbröd

Tisdag

Hämtmat

Onsdag

Sprödbakad spätta med räkor och kokt potatis/grönsaker

Torsdag

Trattkantarellsoppa med bröd

Fredag

Helstekt fläskkarré med ananasglaze och grönsaksgratäng

Lördag

Kalops med kokt potatis

Söndag

Raggmunk med fläsk


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Veckans matlista!