Ugnsbakat ägg med skinka och ost!


image

God morgon på er,

Hoppar inom lite snabbt innan det är dags att bege sig till jobbet! Svängde ihop en snabb frukost tidigare idag, jättegott! Jag såg en bild på nätet för ett par veckor sen men eftersom att mitt internet var så segt vid tillfället så kom jag aldrig åt själva receptet. Tur man kam prova dig fram!

Dessa ägg bakas i ugn och ligger i en god skinkskål. Det hela är mycket enkelt – smörj en liten form med smör, klä den med skinka och knäck i ägg, jag hade två st. Krydda med peppar och in i ugnen i ca 10-15 minuter. Min ugn hade jag på 225 grader, ej varmluft. Säkert gott att slänga på lite ost på slutet. Jag valde att smörja mina formar så att inte skinkan skulle fastna.

Bra va?

Ha en fin dag, vi ses!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *