Jordgubbsmilkshake


Hallojsan!

Hoppas att du har haft en riktigt skön lördag! Här har det varit full rulle ända sen imorse. Nu har jag landat i soffan med datorn i knät och tänkte att ni skulle få ett litet recept såhär på kvällskvisten.

Det är faktiskt milkshakedags – snabbt och enkelt såhär en lördagskväll. Den här varianten har jag smaksatt med jordgubbar men det går fint att använda dina favoritbär. Milkshakereceptet nedan är ett grundrecept där du får fria händer – vill du ha den lösare tar du lite extra mjölk, och vill du ha mer glass – ja, då slänger du i lite mer glass.

Den här gick hem hos barnen vill jag lova!

Trevlig kväll! 🙂

Jordgubbsmilkshake

1,5 dl mjölk
1 dl vaniljglass
1 dl jordgubbar

Gör såhär;

Mixa samman alla ingredienser. Smaka av. Häll upp i glas och njut. Milkshaksen på bilden har lite sylt på insidan av glasen, sött och gott!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.