Snabbt frukost-tips, smoothie på intåg! 1


God morgon!

Kikar in med ett litet frukosttips som är en stående favorit här hemma, för stora som små – en krämig bärsmoothie. Receptet är ursprungligen ett LCHF-recept men smoothien är så väldigt god så att vi gärna äter den ändå.

Den är riktigt krämig och god, och går att variera mycket beroende på vilka bär man väljer att ha i. Tack vare de lite fetare ingredienserna får man den riktigt krämiga konsistensen och en bra mättnadskänsla.

 

Krämig bär-smoothie (1 portion)

1 dl turkisk yoghurt

1 dl mjölk

1 dl vispgrädde

1-2 dl frysta/färska bär (använd dina favoriter – jordgubbar, hallon, blåbär osv)

Gör såhär;

Blanda alla ingredienser i en mixer. Mixa tills smoothien blivit slät. Klart för servering. Vill man ha smoothien lite extra ”kylig” kan man även lägga i några isbitar innan man mixar ihop ingredienserna.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Snabbt frukost-tips, smoothie på intåg!