Snabbmiddag á la LCHF – gott och enkelt!


Idag har vi haft en ”röjar-dag” här hemma med garderobsstädning, plock och fix och då är det skönt att svänga ihop en snabb och enkel middag. Det är rätt sällan vi äter kassler här hemma men nu låg det en bit i frysen som jag passade på att tillaga.

Middagen slutade i LCHF-anda då vi bestämde oss för att ta en god sallad till den stekta kasslern och så vispade jag ihop en bearnaisesås till detta. Ett vitlöksbröd fick komplettera måltiden som blev riktigt lyckad! Till barnen är det förstås lätt att komplettera med pasta, ris, potatis eller liknande.  Idag åt de dock så mycket kassler att det inte gick ner så mycket mer : )

Jag tror inte att det behövs så mycket recept för att steka kassler och fixa ihop en sallad men om du vill få tips på en god bearnaisesås och en god limpa att använda till vitlöksbröd så hittar du ett par länkar nedan.

Smaklig spis! : )

Hemgjord bearnaisesås – krämig och snabbgjord!

Vitlöksbröd á la LCHF – använd skivor från limpan och bred på vitlökssmör. Grilla i ugn ett par minuter. Mums!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *