Bakad sötpotatis med vitlökssmör!


IMG_0424

Hej på er,

Nu var det länge sen jag var inne här, jag vet! Har jobbat massor så knappt varit i köket! Det blir det dock ändring på nu, vi får gäster i helgen så självklart blir det pyssel. Vi har renoverat hela köket också, och det är delvis på grund av det som det inte blivit så mycket gjort. Bilder på renoveringen kommer! :

Såhär på fredagskvällen tänkte jag passa på att hoppa inom med ett litet recept. Jag älskar bakad potatis med en god röra men har du provat att göra samma sak fast med sötpotatis? Jättegott, och du kan använda dina favoritröror! Jag la bara lite vitlökssmör i min och serverade med en köttbit. Mmmmm….

Ugnsbakad sötpotatis (4 portioner)

4 st rejäla sötpotatis

Gör såhär;

Sätt ugnen på 200 grader. Gör några hål i potatisen med ex en potatissticka och lägg i ugnsfast form och kör in i ugnen. Låt stå i ca 1-1,5 timme. Servera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *