Kantarelltoast med brie och citronolja 1


 

toast2

 

Hej på er,

Tänk att vi redan är inne i oktober, vilken härlig höst vi har! Här hemma frossar vi i härliga promenader, mat, frukt och goda drycker – det gäller att ta vara på varje säsong!

September var fantastisk på många sätt och det som gjorde mig extra glad var att kika på besöksstatistiken för månaden! Ni är över 80 000 unika personer som besökt mig, underbart! Häng med hela hösten och vinter, jag har sååå mycket gott att bjuda er på!

Idag tänkte jag att vi skulle dra till med en riktigt höstfavorit. en härlig macka! Den här läckra toasten består av surdegsbröd, smörstekta kantareller, krämig brieost och frisk citronolja. Så himla gott! Ett glas god dryck till förhöjer det ytterligare.

Superenkelt att göra, men det kommer imponera!

Kantarelltoast (2 pers)

Surdegsbröd eller annan god limpa, en rejäl skiva per person
250 gram kantareller
2 rejäla skivor brieost
Smör
Färsk persilja
Salt och peppar
Citronolja (smaksatt olivolja eller olja du pressar ner lite citron i)

Gör såhär;

Rensa svampen och stek i smör. Krydda eventuellt med salt och peppar.

Stek brödet i olja så att det får knaprig yta. Lägg på tallrik, toppa med ost och kantareller samt färsk persilja. Ringla över olja och servera.

 

toast1


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om “Kantarelltoast med brie och citronolja