Banoffepaj i glas


Tjingeling!

Nu var det ett par dagar sen jag uppdaterade bloggen, jag har inte varit hemma på hela helgen så det blev en liten bloggpaus helt enkelt. Hoppas att ni haft en mysig helg, det har jag haft!

Idag är jag tillbaka med full fart och givetvis blir det nytt recept till er! Och häng på i veckan, det är massa gott på gång med middagar, födelsedagsfika och annat!

Idag blir det ett desserttips! Jag tycker verkligen om en banoffepaj och härom dagen plockade jag och barnen isär den lite och gjorde den i små glas i stället. Här kan du styra helt efter tycke och smak hur mycket du vill ha av varje ingrediens. Vi la all grädde i mitten och toppade med kex men vill du istället varva alla ingredienser går det lika bra.

Kan knappt bli mycket lättare! 🙂 Bilderna till receptet är inte de allra bästa men alternativet var att ta en snabb bild innan barnen snodde åt sig ett glas, eller ja… Inte ta nån bild alls 😉

Isärplockad banoffepaj (4-6 portioner)

1 burk karamelliserad mjölk
2 bananer
Vispad grädde
Digestivekex

Gör såhär:

Skiva bananerna och vispa grädde. Varva alla ingredienserna i ett glas/uppläggningsskål efter tycke och smak. Servera!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.