Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand!
Hoppas att ni haft en fin helg! Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra. Fullt upp! Det blev en liten påskpaus här på bloggen men nu är jag här med full styrka igen! : )
Jag tänkte att vi börjar veckan med ett riktigt enkelt recept där man kan ta till vara på lite rester sedan påskmiddagen. Kanske har du – precis som jag – överbliven potatis i kylen?
Att steka dem i pannan är bland det enklaste man kan göra, och här kommer ett kort recept på en riktigt god smaksättning.
Det är egentligen ett litet sådär ”ta-vad-du-har”-recept så öka gärna på mängden kryddor eller liknande om du önskar
Honungsstekt färskpotatis med vitlök
Ca 800 gram potatis
Smör
2 vitlöksklyftor
2 msk honung
Färska örter
Salt och peppar
Gör såhär;
Skär potatisen i mindre bitar. Stek dem i smör och vänd på slutet ner hackad vitlök, honung och örter. Låt allt bli varmt och servera.