Go kväll på er,
Hoppas att ni haft en härlig dag! Det har jag, men det är full rulle här inför helgen! Jag fyller 30 på lördag och det ska vi fira med kalas så det är en hel del som ska fixas. Jag smiter in här lite emellanåt och försöker uppdatera er med lite godsaker.
På midsommar hade vi gäster och vi grillade på kvällen. Som tillbehör till vår stora sallad hade jag gjort dessa picklade rädisor, ett riktigt gott tillbehör! Superenkelt att göra!
Jag valde att smaksätta mig lag med lagerblad, grönpeppar och chiliflakes men här kan du
Picklade rädisor
1 knippe rädisor (ca 250 gram), sköljda och delade på mitten
1 dl ättikssprit (12%)
1 1/2 dl vatten
1 dl socker
3 lagerblad
Grönpeppar
Chiliflakes
1 tsk salt
Gör såhär;
Skölj rädisorna, ta gärna bort ändarna.
Blanda samtliga ingredienser och låt koka upp. Låt småkoka på medelvärme i sisådär 5 minuter. Lägg rädisorna i en glasburk, häll över den varma lagen och låt stå över natten. Förvara sedan i kylskåp.